Laatste nieuws


Wimmels op YouTube

Gepost door Cathelijne op 5 September 2010

Sinds vandaag is Wimmels ook op YouTube te volgen. Het eerste filmpje staat al online en er zullen binnenkort nog veel meer volgen. Ga naar WimmelsPuntCom voor onze filmpjes!

Toekomstplannen in uitvoering

Gepost door Cathelijne op 1 September 2010

Na een uitgebreide renovatie van ons nieuwe-oude huis, zijn wij bijna aan de verhuizing toe gekomen. Bij ons huis is er een nieuwe kweekruimte gebouwd, waar binnen enkele weken nieuwe aquaria gebouwd zullen worden. Het complete bouwverslag vindt u binnenkort op deze pagina.

Toekomstplannen

Gepost door Cathelijne op 24 Januari 2010

Binnenkort zullen wij gaan verhuizen. We hebben een huisje gekocht vlakbij Gorredijk op het platteland, waar we de ruimte hebben voor een mooie kweekruimte. Doordat er een grote verbouwing zal plaatsvinden, zal de site minder vaak geupdate worden. Via het mailformulier kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welkom op onze vernieuwde website!

Gepost door Cathelijne op 6 September 2009

Onze website was toe aan een flinke update. Niet alleen heeft de site een nieuw jasje gekregen, maar ook zullen er veel nieuwe foto's worden toegevoegd. Deze site is nog steeds in ontwikkeling. Ziet u iets wat niet goed werkt, meld het dan aub via het mailformulier.